• Frisholmvej 20, 8653 Them
  • frisholmskole@silkeborg.dk
  • Frisholm Skole

Sommerfest i Fritidsdelen( Stjerneskuddet)

Hyggelig dag med glade børn, søskende og forældre. Der var også Sjove aktiviteter for børnene bl.a. flødebollekast, Guldgravning, fiskedam, legetøjsboder og selvfølgelig et lækkert kagebord m.m.

Nyhed billede
"Lidt regn" kunne vi ikke helt undgå;-)
    Bodil Nielsen den 31-08-2015
    Ungdomsskolen
    Kære elever, forældre og lærere,
    Her kan I se ungdomsskolens tilbud til alle unge, der er mellem 13 og 18 år. Vi starter op i uge 39, dog starter franskundervisningen op i uge 36. Tjek linket her eller vedhæftede fil.
    Vi kommer ud i alle 7. klasser de kommende uger, og glæder os til at se jer i kommende sæson.

Dina Dinsen & Dorte Neis
    Afdelingsledere i fritid
    Silkeborg Ungdomsskole
    Bodil Nielsen den 27-08-2015
    Silkeborg Bibliotekerne - Efteråret 2015
    Se Silkeborg Bibliotekernes store efterårsprogram 2015 med massevis af tilbud til alle børn og deres forældre.
    Da der desværre er begrænset antal pladser til flere arrangementer, anbefaler vi, at du straks bestiller dine ønskede billetter.
    Link til program
    Janne Mylin den 14-08-2015
    Them Gf s sponsorcykelløb
    Lørdag den 12 september, afholder Them Gf deres årlige Sponsorcykel løb. Der er start og mål ved græsområdet / parkeringspladsen ved Them tandlægehus.
    I mål og start området vil der være forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Vi håber rigtig mange voksne og børn vil cykle. Pengene går til Them gf s afdelinger og er en kæmpe hjælp for foreningen. Læs mere på vedhæftede filer.
    På vegne af Them Gf Tina Carøe

Vild dans på Frisholm

At blive til nogen og ikke blot noget.