• Frisholmvej 20, 8653 Them
  • frisholmskole@silkeborg.dk
  • Frisholm Skole

Frisholms musical

Før påskeferien opførte musical valgfagsholdet en moderne fortælling af Askepot. Tak for opbakningen fra elever, forældre og kollegaer.

Nyhed billede
Medvirkende:
9A: Astrid, Mads, Jillie og Søren-Ulrik. 9B: Maggie. 8B: Linea. 7A:Charlotte, Emma, Smilla, Emilie, Sara, Sarah, Edith,Anne og Rikke 7B: Anne-Sofie, Nikoline, Tenna og Katrine.
Lyd & Lys: Per 9B
Instruktør og manuskript: NJ
Kulisse: 3. runde valgfagshold billedkunst og JØ
    Bodil Nielsen den 08-04-2015
    Nu er tilmelding til Silkeborg Kommunes Sommerferiesvømning åben!

Svømmeundervisningen tilbydes for børn i 0.-3. klasse. Det foregår på Svømmecenter Nordvest i perioder á 2 uger, i ugerne 27-28 eller 31-32.
    Læs mere i vedhæftede PDF.
    Tilmelding skal ske senest 1. maj 2015 via Silkeborg Kommunes Webshop: http://webshop.silkeborgkommune.dk/category/sommerferiesvoemning-101/.

Bodil Nielsen den 08-04-2015
    Bestilling af buskort skal ske inden den 30. april, hvis I vil være sikker på at buskortet ligger klar den første skoledag efter sommerferien. Ansøgningen skal sendes via kommunens hjemmeside: ”Selvbetjening – søg om skolebuskort”. Eller følge det vedhæftede link.

Vild dans på Frisholm

At blive til nogen og ikke blot noget.