• Frisholmvej 20, 8653 Them
  • frisholmskole@silkeborg.dk
  • Frisholm Skole

Frisholm klar til efterårsferie efter motionsløb..

På trods af begyndende efterårsvejr afvikledes Frisholm Skoles motionsløb i højt humør...

Kontrolpost ved løbet Kontrolpost ved løbet
Traditionen tro indledte vi efterårsferien med at deltage i ”Skolernes Motionsløb” fredag den 10. oktober 2014.
Astrid og Maggie fra 9. årgang sørgede for en grundig og opfindsom opvarmning til musik, og det er med til, at motionsløbet heldigvis kun oplever få skader.

Selve motionsløbet foregik på Naturstien og på veje og stier i og omkring Frisholm/Them. Der var distancer på 5, 8, 10, 15 km eller ½ marathon (21 km).

Eleverne fra 7., 8. og 9. årgang havde på forhånd valgt at deltage enten i det traditionelle motionsløb, cykeltur eller i triatlon (svømning, cykling og løb), mens eleverne fra 4. – 6. årgang havde valgt mellem løb, cykelløb eller rulleskøjteløb.

Bh. kl . og 1. klasse fulgtes med deres klasselærer på den korteste tur.

Skoletandklinikken etablerede traditionen tro en ”væskebar” ved overbygningen. Der blev udleveret boller, kildevand, ostestænger, æbler, pærer og bananer, sponsoreret af henholdsvis Brødbixen, Them Hallerne, Them Mejeri, Super Brugsen og Kiwi.

Intet motionsløb på Frisholm uden deltagelse af en hel række tidligere lærere fra skolen som postvagter på løbet, så tak til dem for deres indsats.

Jens Anker Hansen den 03-10-2014
    Kære forældre ved Frisholm Skole,

Jeg har tidligere benyttet mig af jeres hjælp ved forskellige spørgeskemaer omkring Rustrupvej som 2 minus 1 vej, jeg håber derfor, at jeg igen kan trække på jeres velvilje.

Dette spørgeskema er ligesom de tidligere elektronisk, men er nu et spørgeskema, der skal bruges til den endelige evaluering af Rustrupvej som 2 minus 1 vej.

Spørgeskemaundersøgelsen vil være åben for besvarelser frem til 15.11.

Nedenfor er link til spørgeskemaundersøgelsen:

På forhånd tusind tak.

Gitte Merstrand
    Civilingeniør

Tlf. direkte + 45 61 14 40 34
    Mail: gme@silkeborg.dk

Vej og Trafik – Teknik og Miljø
    Silkeborg Kommune
    Søvej 1-3, 8600 Silkeborg

At blive til nogen og ikke blot noget.